Qasje të lirë në informatat me karakter publik [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Qasje të lirë në informatat me karakter publik (kontakti dhe forma e kërkesës)

 

Bazuar në nenin 9 të ligjit për qasje të lire në informata publike dhe nenit 3 të rregullorës mbi mënyrën dhe procedure e krahasimit të ligjit për qasje të lirë në informata me karakter public , gjykata administrative në Shkup dha si në vijim 

 

Lista e Informacioneve me karakter publik 

Lista me karakter publik , nga gjykata administrative e Shkupit , përpilon grupet e mëposhtme të informacionit:

 

1

Informatat e përgjithshme të gjykatës 

5

Informacionet 

2

Pushteti Gjyqësor 

6

Linku i përdorshëm 

3

Praktika Gjyqësore

7

Pytje dhe Përgjigje 

4

Kontakt Informacioni

8

Punët dhe Prezantimet e Ekspertëve

 

 

Qytetarët e Republikës së Maqedonisë  mund të marrin dhe të kenë qasje në informacionet me karakter publik të pregaditura ose me të cilat disponon Gjykata  Administrative në Shkup, duke plotësuar kërkesat për qasje në informata me karakter publik , që mund të marrin në arkivin e Gjykatës Administrative të Shkupit ose nga këtu.

 

Gjykata  Administrative në pajtim me ligjin për qasje të lire në informata publike , caktoi  personat zyrtarë për ndërmjetësim me informacionet: Emilija Xhonevska - këshilltar gjyqësor (e-mail: emilija.dzonevska@usskopje.mk) dhe Monika Kitanovska - bashkëpunëtore e lartë gjyqësor.

 

Kërkesat për informacion mund të paraqiten me shkrim në adresën e gjykatës administrative  , rruga Orce Nikollov , pn, ose në e-mail: upravensud@usskopje.mk.

 

Qytetarët mund të informohen për të gjitha çështjet e interesit të tyre që kanë të bëjnë me të drejtën  për qasje të lire në informacione me karakter publik  dhe në telefon: 3203-202.

Nëse keni pytje ose keni nevojë për informacione të duhura, mund të shfrztëzoni format e kontaktit të paraqituara poshtë.

Ne do ti përgjigjemi pyetjeve tuaja , , sa më shpejt që të jetë e mundur. Ju Faleminderit.


 Shkarko

Kontakt

Emilija Xhonevska

Telefon:
02/3203-202
Telefon celular:

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit


Të gjitha lajmet