Основни информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

За судот

Управен суд

Улица “Орце Николов” б.б
Емаил:  upravensud@usskopje.mk

Контакт телефони

Телефонска централа

02 3203-200

Технички секретар на Претседателот на судот - телефон

02 3203-212

Технички секретар на Претседателот на судот - факс

02 3203-218

Судска писарница за имотно-правна област и други сродни права - У-1

02 3203-231

Судска писарница за денационализација и други сродни права - У-2

02 3203-273

Судска писарница за урбанизам, градежништво и други сродни права - У-3

02 3203-250

Судска писарница за пензиско и инвалидско осигурување и други сродни права - У-4

02 3203-247

Судска писарница за финансиски прашања, јавни набавки и други сродни права - У-5

02 3203-246

Судска писарница за царини и други сродни права - У-6

02 3203-244
Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 01.11.2018
  Со почеток во 10.30 часот во судница бр.3 ќе одржи усна јавна расправа по тужба на тужителот Спасе Марковиќ од Ресен, заведена под број У-4 бр.481/17 [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 24.10.2018
  Се известуваат граѓаните дека 25 Октомври 2018 година е Европски ден на граѓанската правда, на кој ден Управниот суд ќе биде отворен за граѓаните, започнувајќи од 07:30 до 15:30 часот. [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 16.10.2018
  Управниот суд на ден 17.10.2018 година со почеток во 10.30 часот [повеќе]

Сите вести