Gjykatë [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Gjykatë

Gjykata Administrative

ul. Orce Nikolov bb

Telefonat e kontaktit

Qendra Telefonike

02 3203-200

Sekretari Teknik i kryetarit të gjykatës

02 3203-212

Sekretari Teknik i kryetarit të gjykatës - Faksi

02 3203-218

Regjistri gjyqësor për fushën juridiko-pronësore dhe të drejtat tjera të ngjajshme - U-1

02 3203-231

Regjistri për denacionaliyim dhe të drejta tjera të ngjajshme - U-2

02 3203-273

Regjistri gjyqësor për urbanizëm, ndërtim dhe të drejta tjera të ngjajshme - U-3

02 3203-273

Regjistri gjyqësor për sigurim personal dhe invalidor dhe të drejtat tjera të ngjajshme - U-4

02 3203-247

Regjistri gjyqësor për çështje financiare, prokurimit publik dhe të drejtat tjera të ngjajshme - U-5

02 3203-246

Regjistri gjyqësor për Dogana dhe të drejtat tjera të ngjajshme - U-6

02 3203-244
Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit


Të gjitha lajmet