СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Новости  |  08.2.2019
Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција по објавен оглас

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

 

Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција по објавен оглас.

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно  чл.2 од Правилникот за форма и содржина на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административната селекција, на испитите, проверката на веродостојност на доказите и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови во постапката за селекција во зависност од категориите на работни места, по објавен јавен оглас 2\2018 за избор на Судски администратор-Категорија А, Ниво А2 (еден извршител); Виш судски соработник-Категорија В, Ниво В2 (еден извршител) и судски соработник – Категорија В, Ниво В3 2 (два извршители) на неопределено време, ќе се одржи на ден 11.02.2019 година (понеделник) во 08:30 часот во просториите на Управен суд Скопје.

 

Резултатите од административната селекција на кандидатите ќе бидат објавени на интернет страницата на судот најдоцна во рок од 3 дена од нејзиното завршување.

 

 

                                 Комисија за селекција за вработување при Управен суд 

 

Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција по објавен оглас.

 

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно  чл.2 од Правилникот за форма и содржина на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административната селекција, на испитите, проверката на веродостојност на доказите и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови во постапката за селекција во зависност од категориите на работни места, по објавен јавен оглас 2\2018 за избор на Виш судски референт (извршител во писарница) – Категорија Г, Ниво Г2 (еден извршител) на неопределено време, ќе се одржи на ден 11.02.2019 година (понеделник) во 10:00 часот во просториите на Управен суд Скопје.

 

Резултатите од административната селекција на кандидатите ќе бидат објавени на интернет страницата на судот најдоцна во рок од 3 дена од нејзиното завршување.

 

                                  Комисија за селекција за вработување при Управен суд 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_