Конечна ранг листа на кандидати од оглас бр. 4/2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа на кандидати од оглас бр. 4/2022

Новости  |  29.3.2023
Конечна ранг листа на кандидати од оглас бр. 4/2022

УПРАВЕН СУД – Скопје

Јавен оглас број 4/2022

 

КОНЕЧНА РАНГ-ЛИСТА

 

 

Самостоен судски советник – Категорија Б, Ниво Б-1– 1 (еден) извршител

 

 

 

реден број

шифра

освоени бодови од административна селекција

освоени бодови од испит

освоени бодови од интервју

вкупно освоени бодови

1

us 4-1/1

25.24

40

20

85.24

2

us 4-1/2

19.94

30.75

20

70.96

3

us 4-1/3

24.28

37.75

20

82.03

4

us 4-1/4

22.49

35.50

20

77.99

5

us 4-1/5

24.84

35.75

20

80.59

 

 

                                                       

                                                                               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

УПРАВЕН СУД – Скопје

Јавен оглас број 4/2022

 

КОНЕЧНА РАНГ-ЛИСТА

 

Судски референт – одделение за човечки ресурси – Категорија Г, ниво Г-3– 1 (еден) извршител

 

 

реден број

шифра

освоени бодови од административна селекција

освоени бодови од испит

освоени бодови од интервју

вкупно освоени бодови

1

us 4-5/1

24.25

38.50

20

82.75

2

us 4-5/2

27.53

36

19

82.53

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

УПРАВЕН СУД – Скопје

Јавен оглас број 4/2022

 

КОНЕЧНА РАНГ-ЛИСТА

 

Помлад судски рефрент за обработка на документација – дактилограф – Категорија Г, ниво Г-4– 1 (еден) извршител

 

 

реден број

шифра

освоени бодови од административна селекција

освоени бодови од испит

освоени бодови од интервју

вкупно освоени бодови

1

us 4-6/2

28.45

33.75

20

82.2

2

us 4-6/3

23.35

28.25

20

71.6

 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_