Месечен извештај за работата на Управен суд за месец мај 2020 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец мај 2020 година

Новости  |  08.6.2020
Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 04.06.2020 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец мај 2020 година.

СООПШТЕНИЕ

  

Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 04.06.2020 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец мај 2020 година. Од збирниот месечен извештај за месец мај, произлегува дека на почетокот на месецот во работа во Управен суд имало 5058 нормирани предмети, новопримени нормирани предмети во текот на месец мај се 227, решени нормирани предмети во месец мај се 536.

 

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец мај 2020 година

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_