СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Новости  |  12.2.2019

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС 2/18

Почитувани,

Во врска со објавениот оглас бр.2/18 од 28.12.2018 година, за вработување на судски службеници во Управен суд Скопје, Ве известуваме дека закажананото одржување на административна селекција за на ден 11.02.2019 година во 8:30 часот, се одлага на неопределено време согласно изборниот законик, односно постапката се става во мирување. Дополнително ќе биде објавено кога ќе се одржи административна селекција на официјалната страна на судот. 

 

Од Комисијата за избор на судски службеници

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС 2/18

Почитувани,

Во врска со објавениот оглас бр.2/18 од 28.12.2018 година, за вработување на судски службеници во Управен суд Скопје, Ве известуваме дека закажананото одржување на административна селекција за на ден 11.02.2019 година во 10:00 часот, се одлага на неопределено време согласно изборниот законик, односно постапката се става во мирување. Дополнително ќе биде објавено кога ќе се одржи административна селекција на официјалната страна на судот. 

 

Од Комисијата за избор на судски службеници

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_