Конечна ранг листа на кандидати оп огласс бр. 2/21 за работни места под бр. 1, 2, 3 и 4 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа на кандидати оп огласс бр. 2/21 за работни места под бр. 1, 2, 3 и 4

Новости  |  17.2.2022

Конечна ранг листа

 со шифри на кандидати

за ВИШ СУДСКИ СОРАБОТНИК- КАТЕГОРИЈА В, НИВО В-2,   2 (два) ИЗВРШИТЕЛИ

 

 

 

 

Ред бр

шифра

Бодови од административна селеција

Освоени бодови од испитот

Освоени бодови од интервју

Вкупно

1

us 02-16/21

22,86

39

20

81,86

2

us 02-15/21

20,03

38

20

78,03

3

us 02-17/21

25,62

38,5

13,33

77,45

4

us 02-18/21

22,9

36,75

17

76,65

 

 

 

 

 

 

Конечна ранг листа

 со шифри на кандидати

за РАКОВОДИТЕЛ НА ПОМОШНО-СТРУЧНА ПРАВНА СЛУЖБА  - КАТЕГОРИЈА Б, НИВО Б-2,   1 (еден) ИЗВРШИТЕЛ

 

 

 

 

Ред бр

шифра

Бодови од административна селеција

Освоени бодови од испитот

Освоени бодови од интервју

Вкупно

1

us 02-25/21

27,18

40

20

87,18

2

us 02-28/21

25,24

39,5

20

84,74

3

us 02-27/21

22,62

40

20

82,62

4

us 02-26/21

22,9

38

20

80,9

5

us 02-24/21

24,22

35,25

20

79,47

6

us 02-23/21

20,03

39

14,66

73,69

 

 

 

 

 

 

Конечна ранг листа

 со шифри на кандидати

за СУДСКИ СОВЕТНИК- КАТЕГОРИЈА В, НИВО В-1,   1 (еден) ИЗВРШИТЕЛ

 

 

 

 

Ред бр

шифра

Бодови од административна селеција

Освоени бодови од испитот

Освоени бодови од интервју

Вкупно

1

us 02-13/21

25,62

40

20

85,62

2

us 02-12/21

22,86

40

20

82,86

3

us 02-14/21

22,9

38,25

20

81,15

4

us 02-11/21

20,03

39,5

20

79,53

 

 

 

 

 

Конечна ранг листа

 со шифри на кандидати

за СУДСКИ СОРАБОТНИК- КАТЕГОРИЈА В, НИВО В-3,   1 (еден) ИЗВРШИТЕЛ

 

 

 

 

Ред бр

шифра

Бодови од административна селеција

Освоени бодови од испитот

Освоени бодови од интервју

Вкупно

1

us 02-20/21

19,86

39

20

78,86

2

us 02-21/21

25,62

37,5

15

78,12

3

us 02-19/21

22,86

39

16

77,86

4

us 02-22/21

22,9

28,5

16

77,4

 

 

 

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_