Месечени извештаии за работата на Управен суд за месец јули и август 2019 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Месечени извештаии за работата на Управен суд за месец јули и август 2019 година

Новости  |  10.9.2019
На ден 05.09.2019 година се одржа седница на судии на која беа усвоени извештаите за работа на Управен суд за месец јули и август 2019

Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 05.09.2019 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец јули и август 2019 година.

 

Од збирниот месечен извештај за месец јули, произлегува дека на почетокот на месецот во работа во Управен суд имало 5219 нормирани предмети, новопримени нормирани предмети во текот на месец јули се 577, решени нормирани предмети во месец јули се 537.

Од збирниот месечен извештај за месец август, произлегува дека на почетокот на месецот во работа во Управен суд имало 5255 нормирани предмети, новопримени нормирани предмети во текот на месец август се 455, решени нормирани предмети во месец август се 124.

 

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец јули 2019 година

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец август 2019 година

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_