СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

Новости  |  04.11.2017
Со почеток во 11.40 часот во Судница бр. 2 ќе одржи јавна седница по поднесената тужба од тужителот АЛИАНСА НА АЛБАНЦИТЕ преку овластен полномошник Алил Фетаи, заведена под УРП.бр.188/2017

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

 

   Управниот суд на ден 05.11.2017 година, во Советот од судиите:

                1. Димитрула Апостоловска - Претседател на совет

                2. Весна Јовановска - член

                3. Снежана Трповска - член

                4. Даниела Антовска - член

                5. Мустафа Шахини - член

    Со почеток во 11.40 часот во Судница бр. 2 ќе одржи јавна седница по поднесената тужба од тужителот АЛИАНСА НА АЛБАНЦИТЕ преку овластен полномошник Алил Фетаи, заведена под УРП.бр.188/2017 за поништување на Решението на Државната изборна комисија УП1.бр.11-121 од 02.11.2017 година.

 

 Претседател на совет - Судија

Димитрула Апостоловска

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_