СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

Новости  |  20.12.2016
Јавна седница во 10.30 часот на ден 20.12.2016 година

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

 

     Управниот суд на ден 20.12.2016 година, во Советот од судиите:

            1. Лулзим Салиу - Претседател на совет

            2. Нада Иванова - член

            3. Едита Насковска - член

            4. Снежана Трповска - член

            5. Исмета Амет - член

            Записничар - судски соработник Ана Ѓорѓиевски

       Со почеток во 10.30 часот во Канцеларија бр. 6 ќе одржи јавна седница по поднесената тужба од тужителот Коалиција за предвремени парламентарни избори 2016 предводена од Социјалдемократски Сојуз на Македонија УРП.бр.516/2016 за поништување на Решението на Државната изборна комисија УП1.бр.10-488 од 17.12.2016 година.

Претседател на совет

судија Лулзим Салиу

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_