СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Новости  |  12.3.2018
Управниот суд на ден 14.03.2018 година, со почеток во 11.00 часот во Судница бр. 1 ќе се одржи јавна седница по поднесената тужба од тужителот Петар Карајанов, заведена под У-5.бр.1875/2017

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

 

   Управниот суд на ден 14.03.2018 година, во Советот од судиите:

                1. Димитрула Апостоловска - Претседател на совет

                2. Есма Алибашиќ Јонуз - член

                3. Бурим Сејдини - член

                4. Валентина Конеска - член

                5. Ана Герасимовска - член

 

           

    Со почеток во 11.00 часот во Судница бр. 1 ќе се одржи јавна седница по поднесената тужба од тужителот Петар Карајанов, заведена под У-5.бр.1875/2017.

 

Претседател на совет

Димитрула Апостоловска

 
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_