СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

Новости  |  13.9.2017
На ден 13.09.2017 година со почеток во 13.00 часот, во судница број 3 ќе се одржи јавна седница

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

Управен суд на ден 13.09.2017 година во советот составен од судиите:

1. Драгослав Радичевски - Претседател на совет 

2. Габријела Михајловска

3. Дрита Мемети

Со почеток во 13.00 часот, во судница број 3 ќе се одржи јавна седница по предметот заведен по тужба од тужителот Група Избирачи - Горан Чакаловиќ, под УРП.бр.119/17.

 

Претседател на совет - судија

Драгослав Радичевски

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_