Месечен извештај за работата на Управен суд за месец април 2020 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец април 2020 година

Новости  |  12.5.2020
Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 11.05.2020 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец април 2020 година.

СООПШТЕНИЕ

  

Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 11.05.2020 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец април 2020 година. Од збирниот месечен извештај за месец април, произлегува дека на почетокот на месецот во работа во Управен суд имало 5144 нормирани предмети, новопримени нормирани предмети во текот на месец април се 328, решени нормирани предмети во месец април се 413.

 

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец април 2020 година

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_