РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2018 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТ ПО ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2018

Новости  |  31.5.2019
Резултати од одржаниот испит за судски сужбеници на ден 31.05.2019 година по јавен оглас бр.2/2018

Прилог 1

 

УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас бр. 2/2018


Листа на кандидати кои го полагале испитот:

 

За работно место од точката 2 (виш судски соработник):

      - Шифра:УС 009. Освоени бодови од испитот 22,50.

      - Шифра:УС 012. Освоени бодови од испитот 23,50.

      - Шифра:УС 018. Освоени бодови од испитот 24,25.

 

За работно место од точката 3 (Судски соработник)

      - Шифра: УС 020, освоени бодови од испитот 24,25.

      - Шифра: УС 021, освоени бодови од испитот 22,75.

      - Шифра: УС 023, освоени бодови од испитот 22,00.

      - Шифра: УС 024, освоени бодови од испитот 25,00.

      - Шифра: УС 028, освоени бодови од испитот 24,25.

 

Комисија за избор на судски службеници

 

 

Прилог 2

 

УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 2/2018

РАНГ - ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои продолжуваат на интервју:

     

     За работно место од точката 2 (виш судски соработник):

      - Шифра: УС 018. Вкупно освоени бодови од административна селекција и испитот 46,178.

      - Шифра: УС 012. Вкупно освоени бодови од административна селекција и испитот 45,543.

      - Шифра: УС 009. Вкупно освоени бодови од административна селекција и испитот 37,267.

 

     За работно место од точката 3 (Судски соработник)

 

       - Шифра: УС 028. Вкупно освоени бодови од административна селекција и испитот 45,306.

       - Шифра: УС 023. Вкупно освоени бодови од административна селекција и испитот 44,043.

       - Шифра: УС 024. Вкупно освоени бодови од административна селекција и испитот 40,563.

       - Шифра: УС 021. Вкупно освоени бодови од административна селекција и испитот 39,499.

       - Шифра: УС 020. Вкупно освоени бодови од административна селекција и испитот 39,017.

 

 Комисија за избор на судски службеници

 

Прилог 3

 

       УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

          Јавен оглас број 2/2018

ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои не продолжуваат на интервју:

 

    За работно место од точката 2 (виш судски соработник):

     - Шифра: УС 017

 

 

Прилог 4

 


УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 2/2018

 

                         Интервјуто ќе се одржи на ден 10.06.2019 година во  09 часот.

 

 

Комисија за избор на судски службеници

 

 

_____________________________________________________________________________________

 

 

 

Прилог 1

 

 

УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас бр. 2/2018

 

        Листа на кандидати кои го полагале испитот:

 

       За работно место од точката 4 (Виш судски референт – извршител во писарница)

       - Шифра:УС 034. Освоени бодови од испитот 22,00.

 

 

Комисија за избор на судски службеници

 

 

Прилог 2

 

УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 2/2018

РАНГ - ЛИСТА

Со шифри на кандидатите кои продолжуваат на интервју:

 

 

     За работно место од точката 4 (Виш судски референт – извршител во писарница)

- Шифра: УС 034. Вкупно освоени бодови од административна селекција и испитот 42,57.

 

               

                                                                                       Комисија за избор на судски службеници

 

 

 

Прилог 3

 

 


УПРАВЕН СУД СКОПЈЕ

Јавен оглас број 2/2018


                                      Интервјуто ќе се одржи на ден 10.06.2019 година во 09 часот.


 

 

Комисија за избор на судски службеници

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_