ЈАВЕН ОГЛАС БР.4/2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС БР.4/2022

Новости  |  22.12.2022

 

Врз основа на член 17 став 1, член 20 став 1 точка 1 и член 25 од Законот за судска служба (Службен весник на РМ бр.43/2014, 33/2015, 98/2015, 06/2016, 198/2018, 248/2018и 235/22) и Правилникот за форма и содржина на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административната селекција, на испитите, проверката на веродостојност на доказите и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката за селекција во зависност од категориите на работни места, како и други прашања во врска со постапката за вработување на судски службеници (Службен весник на РМ бр.236/2018), како и Согласноста за пополнување на слободни работни места одСудски буџетски советбр.08-1243/5 од 09.11.2022 годинаУправниот судобјавува:

ЈАВЕН ОГЛАС бр.4/22

За вработување 6 (шест) судски службеници на неопределено време 

 

ЈАВЕН ОГЛАС БР. 4/22

ПРИЈАВА

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_