Месечен извештај за работата на Управен суд за месец декември 2019 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец декември 2019 година

Новости  |  13.1.2020
Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 10.01.2020 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец декември 2019 година.

СООПШТЕНИЕ

 

 

Управниот суд, на седницата на судии одржана на ден 10.01.2020 година, ги усвои Извештаите за работа на судот за месец декември 2019 година. Од збирниот месечен извештај за месец декември, произлегува дека на почетокот на месецот во работа во Управен суд имало 4916 нормирани предмети, новопримени нормирани предмети во текот на месец декември се 891, решени нормирани предмети во месец декември се 762, што значи дека Судот го совладува приловот на бројот на предмети, и за овој месец остварил 100,59% норма од определената.

 

Месечен извештај за работата на Управен суд за месец декември 2019 година

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_