Конечна ранг листа на кандидати од оглас бр. 2/2023 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Конечна ранг листа на кандидати од оглас бр. 2/2023

Новости  |  19.10.2023
Конечна ранг листа на кандидати од оглас бр. 2/2023

УПРАВЕН СУД – Скопје

Јавен оглас број 2/2023

Конечна ранг – листа

  • со шифри на кандидати и вкупен број на освоени бодови од административна селекција, испит и интервју –

 

  1. Работно место под точка 1 – Судски советник за постапување по претставки и предлози – Категорија В, Ниво В1:

 

 

реден број

шифра

освоени бодови од административна селекција

освоени бодови од испит

освоени бодови од интервју

вкупно освоени бодови

1

us 2-1/1

26,51

36

20

82,51

 

 

  1. Работно место под точка 1 – Советник за јавни набавки – Категорија В, Ниво В1:

 

 

реден број

шифра

освоени бодови од административна селекција

освоени бодови од испит

освоени бодови од интервју

вкупно освоени бодови

1

us 2-2/1

26,51

36

20

82,51

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_