СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

Новости  |  16.10.2018
Управниот суд на ден 17.10.2018 година со почеток во 10.30 часот

Управниот суд на ден 17.10.2018 година со почеток во 10.30 часот во судница бр.3  ќе  одржи усна јавна расправа по тужба на тужителот Спасе Марковиќ од Ресен  , заведена под број У-4 бр.481/17

 

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

            Управниот суд  на ден 17.10.2018 година, во Советот од судиите:

  1. Taња Теризева –Претседател на совет
  2. Исмета Амет –член
  3. М-р Едита насковска –член

 

Со почеток во 10.30 часот во судница бр.3  ќе  одржи усна јавна расправа по тужба на тужителот Спасе Марковиќ од Ресен, заведена под број У-4 бр.481/17

 

 

                                                            Претседател на совет

                                                           Тања Терзиева

                                                          

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_