СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

Новости  |  04.11.2017
Со почеток во 10.15 часот во Судница бр. 4 ќе одржи јавна седница по поднесената тужба од тужителот АЛИАНСА НА АЛБАНЦИТЕ, заведена под УРП.бр.190/2017

 

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

 

   Управниот суд на ден 05.11.2017 година, во Советот од судиите:

                1. Ана Герасимовска - Претседател на совет

                2. Ѓоко Живковски - член

                3. Драгослав Радичевски - член

                4. Лулзим Салиу - член

                5. Габријела Михајовска - член

    Со почеток во 10.15 часот во Судница бр. 4 ќе одржи јавна седница по поднесената тужба од тужителот АЛИАНСА НА АЛБАНЦИТЕ, заведена под УРП.бр.190/2017 за поништување на Решението на Државната изборна комисија УП1.бр.11-120 од 02.11.2017 година.

 

 Претседател на совет - Судија

Ана Герасимовска

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_