ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2019 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИЗВЕСТУВАЊЕ ВО ВРСКА СО ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2019

Новости  |  24.7.2019
Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција по објавен оглас.

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно  чл.5 од Правилникот за форма и содржина на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административната селекција, на испитите, проверката на веродостојност на доказите и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција во зависност од категориите на работни места, како и други прашања во врска со постапката за вработување на судски службеници, по објавениот  Јавен оглас 2\2019 за избор на 5 судски службеници на неопределно време, Комисијата за избор на судски службеници на ден 26.07.2019 година (петок) во 09:00 часот во просториите на Управен суд Скопје, ќе спроведе административната селекција на кандидатите.

Резултатите од административната селекција на кандидатите ќе бидат објавени на интернет страницата на судот, најдоцна во рок од 3 дена од нејзиното завршување.

 

Од Комисијата за избор на судски службеници во Управен суд

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_