СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА

Новости  |  20.12.2016
Јавна седница во 12.00 часот на ден 20.12.2016 година

С О О П Ш Т Е Н И Е

 

 

     Управниот суд на ден 20.12.2016 година, во совет составен од судиите:

            1. Есма Алибашиќ Јонуз - Претседател на совет

            2. Розалиа Кочковска - член

            3. Ана Герасимовска - член

            4. Тања Терзиева - член

            5. Ељмедине Асани - член

      Со почеток во 12.00 часот во Канцеларија бр. 6 ќе одржи јавна седница по поднесената тужба од Коалицијата за предвремени избори за пратеници во Собранието на Република Македонија 2016 година предводена од ВМРО-ДПМНЕ за поништување на Решението на Државната изборна комисија УП1.10-487 од 16.12.2016 година заведена под УРП.бр.517/2016

 

Претседател на совет-судија

М-р Есма Алибашиќ Јонуз

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_