Gjyqtarеt [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Gjyqtarеt

 

 

 

Kryetari

CV e Kryetarit

Gjyqtar Burim Sejdini

Emër:
Burim Sejdini
Vit përzgjedhja:
2017
Sfera e punës:
Furnizime publike dhe drejta tjera

Gjyqtarët

Gjyqtar Ana Gerasimovska

Gjyqtar Ana Gerasimovska

Emër:
Ana Gerasimovska
Vit përzgjedhja:
2011
Sfera e punës:
Furnizime publike dhe drejta tjera

Gjyqtar Aneta Xhigerova

Gjyqtar Aneta Xhigerova

Emër:
Aneta Xhigerova
Vit përzgjedhja:
2011
Sfera e punës:
Lëmi pronsoro-juridike dhe drejta tjera

Gjyqtar Biljana Nikodinovska Petrovska

Gjyqtar Biljana Nikodinovska Petrovska

Emër:
Biljana Nikodinovska Petrovska
Vit përzgjedhja:
2011
Sfera e punës:
Furnizime publike dhe drejta tjera

Gjyqtar Bllagorodna Arangjellova

Gjyqtar Bllagorodna Arangjellova

Emër:
Bllagorodna Arangjellova
Vit përzgjedhja:
2011
Sfera e punës:
Lëmi pronsoro-juridike dhe drejta tjera

Gjyqtar Daniela Antovska

Gjyqtar Daniela Antovska

Emër:
Daniela Antovska
Vit përzgjedhja:
2011
Sfera e punës:
Furnizime publike dhe drejta tjera

Gjyqtar Diturije Elezi

Gjyqtar Diturije Elezi

Emër:
Diturije Elezi
Vit përzgjedhja:
2011
Sfera e punës:
Furnizime publike dhe drejta tjera

Gjyqtar Dragosllav Radiçevski

Gjyqtar Dragosllav Radiçevski

Emër:
Dragosllav Radiçevski
Vit përzgjedhja:
2007
Sfera e punës:
Denacionalizim,urbanizëm,ndërtimtari dhe drejta tjera

Gjyqtar Drita Memeti

Gjyqtar Drita Memeti

Emër:
Drita Memeti
Vit përzgjedhja:
2013
Sfera e punës:
Denacionalizim,urbanizëm,ndërtimtari dhe drejta tjera

Gjyqtar Edita Naskovska

Gjyqtar Edita Naskovska

Emër:
Edita Naskovska
Vit përzgjedhja:
2010
Sfera e punës:
Pensione,te drejtat e pensioneve dhe sigurimeve invalidore dhe te drejtat tjera

Gjyqtar Elizabeta Vaskova

Gjyqtar Elizabeta Vaskova

Emër:
Elizabeta Vaskova
Vit përzgjedhja:
2018
Sfera e punës:
Denacionalizim,urbanizëm,ndërtimtari dhe drejta tjera

E parë<123>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit


Të gjitha lajmet