Врховен суд на Република Македонија Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Известувања  | 30.12.2020 | 

  Резултати по дополнително спроведениот испит за судски службеник по Јавен оглас бр.2/2020

  Резултати по дополнително спроведениот испит за судски службеник по Јавен оглас бр.2/2020 за работно место Самостоен судски советник - Категорија Б, ниво Б1 – 1 (еден) извршител [повеќе]
 • Новости  | 23.12.2020 | 

  ИЗВЕСТУВАЊЕ

  Во врска со објавениот Јавен оглас бр.2/20 од 27.10.2020 година, за вработување на еден судски службеник за работно место Самостоен судски советник – 1 (еден) извршител категорија Б, ниво Б1 [повеќе]
 • Известувања  | 22.12.2020 | 

  ИЗВЕСТУВАЊЕ

  Во врска со објавениот Јавен оглас бр.2/20 од 27.10.2020 година, за вработување на еден судски службеник за работно место Самостоен судски советник – 1 (еден) извршител категорија Б, ниво Б1 [повеќе]
 • Новости  | 14.12.2020 | 

  Резултати од спроведениот испит за судски службеник по Јавен оглас бр.2/2020

  Резултати од спроведениот испит за судски службеник по Јавен оглас бр.2/2020 за работно место Самостоен судски советник - Категорија Б, ниво Б1 – 1 (еден) извршител [повеќе]
 • Новости  | 11.12.2020 | 

  ЈАВЕН ПОВИК

  Врховениот суд на Република Северна Македонија објавува ЈАВЕН ПОВИК 03Су.бр.710/20-2 од 11.12.2020 година Со Одлука бр. 44-9134/1 од 03.11.2020 година објавена во Службен весник на РСМ бр. 264/2020, Владата на Република Северна Македонија даде согласност на Врховниот суд на Република Северна Македонија за спроведување постапка за избор на правно лице кое врши дејност или поседува дозвола за собирање и/или транспортирање, преработка, рециклирање и уништување на отпад на движните ствари - информатичка опрема кои се дотраени, неупотребливи и технички застарени. [повеќе]

Сите вести

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_