Warning

Warning

No content found for: ‭public_mk/sud/brzi linkovi/korisni linkovi/korisni linkovi‭

 
Warning

Warning

No content found for: ‭public_mk/sud/brzi linkovi/korisni linkovi/korisni linkovi‭

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

  • СООПШТЕНИЕ

    Известувања  | 08.10.2019
    Поради зголемениот интерес на медиумите, ја информираме јавноста дека предметот заведен во Врховниот суд Република Северна Македонија под Вкж2.бр.26/2019 е во работа и се преземаат подготвителни процесни дејствија кои треба да обезбедат комплетирање на предметот за да може советот да постапува по истиот. Во моментот, предметот административно е вратен во Апелационен суд Скопје, кој по преземање на потребните дејствија треба да го достави во Врховен суд Република Северна Македонија на натамошно постапување. [повеќе]
  • Средба со Ана Зец, шеф на Програмската канцеларија на Совет на Европа во Скопје

    Новости  | 29.8.2019
    Претседателот на Врховниот суд на Република Северна Македонија, Јово Вангеловски, на 27 август 2019 година, во просториите на Врховниот суд на Република Северна Македонија, оствари средба со г-а Ана Зец, шеф на Програмската канцеларија на Совет на Европа во Скопје. [повеќе]

Сите вести