Правни мислења и заклучоци [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Правни мислења и заклучоци

Правни мислења и заклучоци 

Категорија
Опис Датум Преземање
Заклучоци поврзани со пресуда на ЕСЧП Синадиновска против РСМ
Судење во Разумен Рок
25.10.2021
ЗАКЛУЧОК
Општа седница
19.10.2021
ЗАКЛУЧОК
Општа седница
19.10.2021
Застареност на побарување на придонеси за ПИО
Облигациони односи
14.7.2021
Барање списи од предметот
Судење во Разумен Рок
05.7.2021
Правичен надоместок во поединечни износи
Судење во Разумен Рок
05.7.2021
Tрошоци по постапката
Судење во Разумен Рок
05.7.2021
Прибелешка на налог за извршување во имотен лист врз недвижност на стечаен должник пред отворање на стечај и разлачно право
Стечај
25.5.2021
Одлучување на ревизискиот суд за навод за погрешна примена на материјално право
Парнична постапка, Парнична постапка
25.5.2021
Прекинување на постапка за извршување кога странка е правно лице над кое е отворена стечајна постапка
Извршна постапка
15.2.2021
Прва<12345...>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести