Njoftim për publikun [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për publikun

Njoftim për opinionin  |  24 Kor 2020
Këshilli për vendimmarrje të ankesave pranë Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut shqyrtoi për ankesën e Vlladimir Pançevski – gjyqtarë i Gjykatës themelore penale Shkup, të parashtruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga 25.12.2019 të regjistruar me nr.08-22/40 nga 30.12.2019 dhe kundër aktvendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut me nr.08-22/4 nga 17.07.2019.

Në mbledhjen e mbajtur më 26.06.2020 Këshilli për vendimmarrje të ankesave miratoi aktvendim, me të cilin ankesën e ankuesit e refuzoi si të pabazë, ndërsa e konfirmoi vendimin e Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nga 25.12.2019 të regjistruar me nr.08-22/40 nga 30.12.2019 dhe aktvendimin e Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut me nr.08-22/4 nga 17.07.2019.

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_