Njoftim për seancën publike, të mbajtur për lëndën Vkzh1.nr.30/2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për seancën publike, të mbajtur për lëndën Vkzh1.nr.30/2021

Njoftim për opinionin  |  13 Gsh 2021
Njoftim për seancën publike, të mbajtur për lëndën Vkzh1.nr.30/2021

         

N J O F T I M

 

Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 13.08.2021, pas seancës publike të mbajtur për lëndën Vkzh1.nr.30/2021 miratoi vendim, me të cilin i refuzoi si të pabaza ankesat e të akuzuarit D.R. nga Strumica, të deklaruar përmes mbrojtësit të tij dhe të akuzuarit D.S. nga Shkupi, të deklaruar përmes mbrojtësit të tij, ndërsa aktvendimin ankimor të Gjykatës së apelit Shkup KSZH.nr.397/21 nga 03.07.2021 e konfirmoi.

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_