ИЗВЕСТУВАЊЕ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Новости  |  23.12.2020
Во врска со објавениот Јавен оглас бр.2/20 од 27.10.2020 година, за вработување на еден судски службеник за работно место Самостоен судски советник – 1 (еден) извршител категорија Б, ниво Б1

 

Комисијата за селекција формирана во Врховниот суд на Република Северна Македонија во врска со објавениот Јавен оглас бр.2/20 од 27.10.2020 година, за вработување на еден судски службеник за работно место Самостоен судски советник – 1 (еден) извршител категорија Б, ниво Б1, известсува дека за пријавениот кндидат под шифра ВСРМ-Б1-002, се закажува термин за полагање на испит за судски службеник на ден 29.12.2020 година (вторник) во 10,00 часот.

Од Комисијата за селекција за вработување

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_