Njoftim për publikun [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim për publikun

Njoftime  |  10 Mar 2020
Këshilli i ankesave pranë Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e djeshme shqyrtoi me rastin e ankesës së parashtruar të Kryetarit të mëparshëm – gjyqtari Jovo Vangellovski, të parashtruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 08-11/30 nga 23.09.2019 për shkarkimin e tij nga realizimi i funksionit të gjyqtarit.

                        

Në mbledhjen e njëjtë, Këshilli i ankesave solli vendim, me të cilin ankesën e ankuesit e refuzoi si të pa bazë dhe e konfirmoi vendimin e Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr.08-11/30 nga 23.09.2019.

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_