ЈАВЕН ОГЛАС бр. 2/2018 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС бр. 2/2018

Соопштенија за јавност  |  28.12.2018

Врз основа на член 20 и член 25 од Законот за судска служба (Службен весник на Република Македонија бр.43/14, 98/15, 6/16 и 198/18) и член 24, 41 и 50 од Правилникот за внатрешна организација и систематизација на работните места во Врховниот суд на Република Македонија 03 СУ.бр. 893/18 од 12.12.2018г. Правилникот за формата и содржината на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административна селекција, на испитите, проверка на веродостојност на доказите и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција во зависност од категориите на работните места, како и други прашања во врска со постапката за вработување на судски службеници (Службен весник на Република Македонија бр.236/18) и согласност од Министерство за финансии бр. 08-696/13 од 27.07.2018 година и бр. 08-1701/5 од 13.12.2018 година

ВРХОВНИОТ СУД НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

објавува

ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 2/2018

за вработување на 3 (три) извршители на неопределено време

 

Целосниот текст на огласот може да се преземе на следниот линк

ОГЛАС 2/2018

Пријавата за огласот можете да ја преземете на следниот линк

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_