NJOFTIM [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

NJOFTIM

Njoftime  |  22 Dhj 2020
Në lidhje me shpalljen publike nr.2/20 nga 27.10.2020, për punësim të një nëpunësi gjyqësor për vendin e punës Këshilltarë i pavarur gjyqësor – 1 (një) realizues, kategoria B, niveli B1

Komisioni për seleksionim i formuar në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me shpalljen publike nr.2/20 nga 27.10.2020, për punësim të një nëpunësi gjyqësor për vendin e punës Këshilltarë i pavarur gjyqësor – 1 (një)realizues, kategoria B, niveli B1, Ju njofton se intervista e caktuar për datën 23.12.2020 (e mërkurë), për shkak të situatës së krijuar me Kovid-19, ANULOHET.

Për ditën dhe orën e mbajtjes për të njëjtën do të publikohet njoftim plotësues.

Nga Komisioni i seleksionimit për punësim

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_