Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur, e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Njoftim nga Seanca e përgjithshme e mbajtur, e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Njoftim për opinionin  |  7 Tet 2021
Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 07.10.2021 (e enjte), mbajti Seancë të përgjithshme elektronike përmes platformës ZOOM, në të cilën u propozua dhe u miratua:

RENDI I DITËS

1. Ndryshimi i vendimit për emërimin e Këshillit për vendosjen e ankesës për lëndën OSZH.nr.4/21. 

2. Vendosja e kërkesës 03Su.nr.668/21 të datës 05.10.2021 për lëndët OSZH.nr.8/21 dhe OSZH.nr.9/21.

Seanca e përgjithshme :

  • Lidhur me pikën e parë të rendit të ditës, miratoi vendim për ndryshimin e vendimit për emërimin e Këshillit për vendosjen e ankesës;
  • Lidhur me pikën e dytë të rendit të ditës, miratoi vendim me të cilin e hodhi poshtë kërkesën.

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_