Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Месечни, квартални, полугодишни и годишни извештаи за Апелационен суд Битола

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Биланс на состојба 631 - 2022 година
Годишен
2023
Биланс на состојба 603 - 2022 година
Годишен
2023
Биланс на приходи и расходи 631 - 2023 година
Годишен
2023
Биланс на приходи и расходи 603 - 2023 година
Годишен
2022
Биланс на состојба 631 - 2022 година
Годишен
2022
Биланс на состојба 603 - 2022 година
Годишен
2022
Биланс на приходи и расходи 631 - 2022 година
Годишен
2022
Биланс на приходи и расходи 603 - 2022 година
Годишен
2022
Извештај за работата на судот за месец Мај 2022
Месечен
2022
Извештај за работата на судот за месец Април 2022
Месечен
2022
Прва<12345...>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_