Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Месечни, квартални, полугодишни и годишни извештаи за Апелационен суд Битола

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Биланс на состојба 631 - 2022 година
Годишен
2023
Биланс на состојба 603 - 2022 година
Годишен
2023
Биланс на приходи и расходи 631 - 2023 година
Годишен
2023
Биланс на приходи и расходи 603 - 2023 година
Годишен
2022
Биланс на состојба 631 - 2022 година
Годишен
2022
Биланс на состојба 603 - 2022 година
Годишен
2022
Биланс на приходи и расходи 631 - 2022 година
Годишен
2022
Биланс на приходи и расходи 603 - 2022 година
Годишен
2022
Извештај за работата на судот за месец Мај 2022
Месечен
2022
Извештај за работата на судот за месец Април 2022
Месечен
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_