Пребарување по календар на судење

Судија
Број на предмет
Судница

Датум на судење
_

Календар на судење

Календар на судење

Користете ги текстуалните полиња за пребарување кои се наоѓаат од левата страна. • Јули
  9

  Предмет: КЖ-273/20

  Судија Анита Милошевска, Судница Судница 1
  09.07.2020, во 11:30
 • Јули
  9

  Предмет: КЖ-66/20

  Судија Ружица Иваноска, Судница Судница 1
  09.07.2020, во 11:30
 • Јули
  10

  Предмет: ГЖ-657/20

  Судија Лиле Наумовска, Судница Судница 2
  10.07.2020, во 12:00
 • Јули
  14

  Предмет: КЖ-47/20

  Судија Ружица Иваноска, Судница Судница 1
  14.07.2020, во 11:30
 • Јули
  14

  Предмет: КЖ-52/20

  Судија Ружица Иваноска, Судница Судница 1
  14.07.2020, во 12:30
 • Јули
  14

  Предмет: КЖ-169/20

  Судија Анита Милошевска, Судница Судница 1
  14.07.2020, во 13:00
 • Јули
  15

  Предмет: ГЖ-307/20

  Судија Лиле Наумовска, Судница Судница 2
  15.07.2020, во 12:00
 • Септември
  18

  Предмет: ГЖ-1861/19

  Судија Меџит Шазимани, Судница Судница 2
  18.09.2020, во 12:00