Заклучоци [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Збирки

Година
Опис Година Преземање

Табела за судската пракса на АС Битола во спорови за надомест на нематеријална штета

Табела за судската пракса на АС Битола во спорови за надомест на нематеријална штета
2019

Табела на досудени износи на име справедлив паричен надомест за претрпена штета од навреда и клевета

Апелационен суд Битола; 
Табела на досудени износи на име справедлив паричен надомест за претрпена штета од навреда и клевета
2019

Регистар на судски одлуки (ГЖ и ТСЖ) за период 2018-2019 година

Регистар на судски одлуки (ГЖ и ТСЖ) за период 2018-2019 година
2019

Регистар на заклучоци од граѓански оддел на АС Битола и средба на граѓански оддели на четири апелациони судови за период 2005-2019

Апелационен суд Битола; 
Регистар на заклучоци од граѓански оддел на АС Битола и средба на граѓански оддели на четири апелациони судови за период 2005-2019
2019

Записник од Заедничката средба на Врховниот суд на РСМ со апелационите судови одржана на 07.03.2019 година

Записник од заедничка средба на ВСРСМ со апелационите судови на тема Воедначување на примена на законите и судската практика „Концепт на работа и усогласување“ одржана на ден 07.03.2019 година
2019

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_