Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за IV квартал 2021
Квартален
2021
Извештај за работата на судот за месец Декември 2021 година
Месечен
2021
Годишен извештај согласно закон за слободен пристап до информации од јавен карактер
Годишен
2021
СТРУКТУРА НА ПРИХОДИ И РАСХОДИ ПО ДЕЈНОСТИ 2020 603
Годишен
2020
ПОСЕБНИ ПОДАТОЦИ ЗА КОРИСНИЦИ ОД БУЏЕТ НА ФОНДОВИ 2020 С-КА 603
Годишен
2020
БИЛАНС НА СОСТОЈБА 2020 С-КА 603
Годишен
2020
БИЛАНС НА ПРИХОДИ И РАСХОДИ 2020 С-КА 603
Годишен
2020
БИЛАНС НА ПРИХОДИ И РАСХОДИ 2020
Годишен
2020
СТРУКТУРА НА ПРИХОДИ И РАСХОДИ ПО ДЕЈНОСТИ 2020
Годишен
2020
ПОСЕБНИ ПОДАТОЦИ ЗА КОРИСНИЦИ ОД БУЏЕТ НА ФОНДОВИ 2020
Годишен
2020

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_