Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за месец Април 2024
Месечен
2024
Извештај за месец Март 2024
Месечен
2024
Извештај за месец Февруари 2024
Месечен
2024
Извештај за месец Јануари 2024
Месечен
2024
Извештај за IV квартал 2023
Квартален
2023
БИЛАНС НА СОСТОЈБА сметка 631 _2023
Годишен
2023
Посебни податоци сметка 631 _2023
Годишен
2023
СТРУКТУРА НА ПРИХОДИ ПО ДЕЈНОСТИ сметка 631 - 2023
Годишен
2023
Биланс на приходите и расходите сметка 603 - 2023
Годишен
2023
БИЛАНС НА СОСТОЈБА сметка 603 _2023
Годишен
2023

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_