Канцеларија за односи со јавност [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Канцеларија за односи со јавност

       Апелациониот суд Гостивар согласно Судскиот деловник има обврска за отворено и објективно информирање на јавноста за работата на овој суд преку средствата за јавно информирање, кое има обврска да дава информации за јавноста, притоа водејќи сметка за тоа да не се наруши угледот, честа и достоинството на личноста, односно независноста и самостојноста на судот, како и тоа, при давањето на информацијата за јавноста, да води сметка и за тоа да не се соопштуваат класифицирани информации со соодветен степен на тајност.

        Апелациониот суд Гостивар за службено лице одговорно за односи со јавност го определи раководителот на оддел за судска пракса Седула Мемеди.

Фиксен телефон: 042 221 544

Мобилен телефон: 075 398 484

Емаил: s.memedi@asgostivar.mk

     Овластено лице за прием на пријави од внатрешни укажувачи во Апелационен суд Гостивар е назначен раководителот на оддел за судска пракса Седула Мемеди.

Фиксен телефон: 042 221 544

Мобилен телефон: 075 398 484

Емаил: s.memedi@asgostivar.mk

     

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_