Годишен план за работа 2017 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

Година
Опис Година Преземање
Програма за работа на Апелациониот суд Гостивар за 2020 година
2020
Годишен план за управување со движењето на предметите во судот 2020 година
АС Гостивар
2020
Внатрешни процедури за 2020 година
АС Гостивар
2020
Годишен распоред за работата на судиите и останатите вработени во Апелационен суд Гостивар за 2019 година
2019
План за јавни набавки за 2020 година на Апелационен суд Гостивар
2020

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_