Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

 

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  1/2016
  Предмет на договор:
   
  Набавка на хартија за печатење и копирање
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  12.2.2016
  Договорен орган:
   
  Апелационен суд Гостивар
  Вид на постапка:
   
  Оглас за барање за прибирање на понуди
  Краен рок:
   
  19.2.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  2/2016
  Предмет на договор:
   
  Набавка на канцелариски материјал
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  19.2.2016
  Договорен орган:
   
  Апелационен суд Гостивар
  Вид на постапка:
   
  Оглас за барање за прибирање на понуди
  Краен рок:
   
  26.2.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  3/2016
  Предмет на договор:
   
  Набавка на тонери
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  16.3.2016
  Договорен орган:
   
  Апелационен суд Гостивар
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање на понуди
  Краен рок:
   
  22.3.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  2/2017
  Предмет на договор:
   
  Набавка на канцелариски материјали
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  10.4.2017
  Договорен орган:
   
  Апелацинен суд Гостивар
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање на понуди
  Краен рок:
   
  20.4.2017
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  3/2017
  Предмет на договор:
   
  набавка на гориво ЕУРОДИЗЕЛ за потребите на службените возила
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  10.4.2017
  Договорен орган:
   
  Апелационен суд Гостивар
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање на понуди
  Краен рок:
   
  20.4.2017
  Преземање:
   

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_