Апелационен суд Штип Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 18.1.2021 | Апелационен суд Штип

  Месечен извештај Декември 2020

  Објавен е Месечниот извештај за работата на Апелационен суд Штип за Декември 2020 год. [повеќе]
 • Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 30.12.2020 | Апелационен суд Штип

  Одлуки за избор со Интерен оглас за кариерно унапредување на судски службеници бр.1/2020

  Објавени се одлуките за избор на: - Раководител на Одделение за информатика - 1 извршител и - Судски советник - 4 извршители, со Интерен оглас за кариерно унапредување на судски службеници бр.1/2020 . [повеќе]
 • Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 28.12.2020 | Апелационен суд Штип

  Јавни огласи бр.3/2020 и бр.4/2020

  Објавени се: - Јавен оглас бр.3/2020 за вработување на 2 (двајца) судски службеници: Судски соработник, на работно место судски соработник, 1 (еден) извршител и Помлад судски референт, на работно место доставувач, 1 (еден) извршител, како и - Јавен оглас бр.4/2020 за вработување на работно место хаусмајстор, 1 (еден) извршител. [повеќе]
 • Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 22.12.2020 | Апелационен суд Штип

  Јавен оглас бр. 2/2020 за вработување на судски службеници

  Објавен е Јавен оглас бр.2/2020 за вработување на 2 (двајца) судски службеници: - Самостоен референт, на работно место благајник и материјален книговодител, 1 (еден) извршител, и - Самостоен судски референт, на работно место водител на писарница, 1 (еден) извршител. [повеќе]
 • Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 22.12.2020 | Апелационен суд Штип

  Интерен оглас за кариерно унапредување на судски службеници бр.1/2020

  Објавен е Интерен оглас за кариерно унапредување на судски службеници бр.1/2020 за унапредување на 5 судски службеници: - Раководител на Одделение за Информатика - 1 извршител и - Судски советник - 4 извршители. [повеќе]

Сите вести

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_