Корисни информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Корисни информации

Интерен оглас бр.1/2023

 

Пријава за кариерно унапредување - интерен оглас 

 

Ранг листа од административна селекција и информација за терминот за интервју - судски светник

Ранг листа од административна селекција и информација за терминот за интервју - виш судски референт дактилограф

Ранг листа  од административна селекција и информација за терминот за интервју - виш судски референт доставувач

 

Одлука за избор по интерен оглас бр.1/2023 - судски светник

Одлука за избор по интерен оглас бр.1/2023 - виш судски референт дактилограф

Одлука за избор по интерен оглас бр.1/2023 - виш судски референт доставувач

 

_________________________________________________________________________________________

 

Јавен оглас бр.1/2022

 

Известување за административна селекција за Оглас бр. 1/22

Резултати од административна селекција и информација за Оглас бр. 1/22

Резултати од стручниот дел од испитот по Оглас бр. 1/22

Резултати од испитот по странски јазик по Оглас бр. 1/22

Целосни резултати, ранг листа и информација по Оглас бр. 1/22

Известување за корекција на Прилог 2 - ранг листа за Оглас бр. 1/22

Конечна ранг листа за Оглас бр. 1/22

Одлука за избор по Оглас бр. 1/22

 

 

Пријава за вработување на судски службеник

Прашања за вработување на судски службеници

Ранг листа на високообразовни институции во РСМ

Ранг листа на високообразовни институции надвор од РСМ

 

 

Интерен оглас бр.1/2022

 

Пријава за кариерно унапредување - интерен оглас 

Известување за термин за административна селекција - интерен оглас 

 

Резултати од административна селекција – раководител на кривичен оддел

Конечна ранг листа – раководител на кривичен оддел

Предлог на кандидат за унапредување – раководител на кривичен оддел

 

Резултати од административна селекција – раководител на граѓански оддел

Конечна ранг листа – раководител на граѓански оддел

Предлог на кандидат за унапредување – раководител на граѓански оддел

 

 

Јавен оглас бр.1/2021

Известување за административна селекција за Оглас бр. 1/21

Извештај од административна селекција по Оглас бр. 1/21

Измена на информација за полагање испит за Оглас бр. 1/21

Резултати од спроведен испит за судски службеник по Оглас бр. 1/21

Конечна ранг листа на кандидати по Оглас бр. 1/21

Одлука за избор по Оглас бр. 1/21

 

 

Оглас за избор на судии-поротници - Су.бр.1086/2121 од 16.11.2021

Пријава за оглас за судии-поротници

 

 

Јавен оглас бр.2/2020

Извештај од административна селекција за избор на благајник и материјален книговодител со Оглас бр.2/20 т.1

Резултати од испитот (стручен дел и странски јазик) - благајник и материјален книговодител

Ранг листа на кандидати кои продолжуваат на интервју - благајник и материјален книговодител

Листа на кандидати кои не продолжуваат на интервју и време на одржување на интервјуто - благајник и материјален книговодител

Конечна ранг листа на кандидати - благајник и материјален книговодител

 

Извештај од административна селекција за избор на водител на писарница со Оглас бр.2/20 т.2

Решение за исправка на извештајот од административна селекција за избор на водител на писарница со Оглас бр.2/20 т.2

Резултати од испитот (стручен дел и странски јазик) - водител на писарница

Ранг листа на кандидати кои продолжуваат на интервју - водител на писарница

Листа на кандидати кои не продолжуваат на интервју и време на одржување на интервјуто - водител на писарница

Конечна ранг листа на кандидати - водител на писарница

 

Јавен оглас бр.3/2020

Извештај од административна селекција за избор на судски соработник со Оглас бр.3/20 т.1

Резултати од испитот (стручен дел и странски јазик) - судски соработник

Ранг листа на кандидати кои продолжуваат на интервју - судски соработник

Листа на кандидати кои не продолжуваат на интервју и време на одржување на интервјуто - судски соработник

Конечна ранг листа на кандидати - судски соработник

 

Извештај од административна селекција за избор на доставувач со Оглас бр.3/20 т.2

Резултати од испитот (стручен дел и странски јазик) - доставувач

Ранг листа на кандидати кои продолжуваат на интервју - доставувач

Листа на кандидати кои не продолжуваат на интервју и време на одржување на интервјуто - доставувач

Конечна ранг листа на кандидати - доставувач

 

Јавен оглас бр.4/2020

Одлука за избор на хаусмајстор со Оглас бр.4/20

 

Интерен оглас за кариерно унапредување на судски службеници бр.1/2020

Пријава за кариерно унапредување на судски службеник со интерен оглас

Одлука за избор на раководител на одделение за информатика со Интерен оглас бр.1/20

Одлука за избор на судски советници со Интерен оглас бр.1/20

 

Меморандум за формирање на Координативно тело за следење на конзистентноста и подобрување на легислативата

 

Програма за волонтирање во АС Штип

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести