Корисни линкови [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Корисни линкови

Домашни линкови

Собрание на Република Македонија

Влада на Република Македонија

Претседател на Република Македонија

Министерство за правда на Република Македонија

Уставен суд на Република Македонија

Адвокатска комора на Република Македонија

Агенција за катастар на недвижности

Агенција за државни службеници на Република Македонија

Хелсиншки комитет за човекови права во Република Македонија

Управа за јавни приходи на Република Македонија

Централен регистар на Република Македонија

Здружение на судиите на Република Македонија

Македонско здружение на млади правници на Република Македонија

Услуги

Службен весник на Република Македонија

Комисија за заштита на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер

Државна комисија за спречување на корупција

Државен завод за индустриска сопственост

Македонски правен ресурсен центар

Ранг листа на високообразовни институции во РМ

 

Меѓународни линкови

Агенција на САД за меѓународен развој

Организација за безбедност и соработка ОБСЕ

Европска Унија

Мисија на Европска Унија за Република Македонија

Портал на Европска Унија за слобода, безбедност и правда

Меѓународен кривичен суд за поранешна Југославија

Европски суд за човекови права

Центар за арбитража и медијација

Ранг листа на високообразовни институции надвор од РМ

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • Ранг листа од административна селекција за Оглас бр.1/2018

  Новости  | 16.1.2019
  Објавена е Ранг листата од административната селекција за Оглас бр.1/2018 за вработување на еден судски службеник - виш судски референт, на работно место Одговорен за одржување на судската зграда. [повеќе]
 • Ранг листа на високообразовни институции

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 11.1.2019
  Во врска со објавениот оглас бр. 01/2018 на Апелационен суд Штип , а согласно чл.9 ст.2 од Правилникот објавен во Службен весник бр. 236 од 24.12.2018 година, ги објавуваме ранг листите на високообразовните установи во РМ и надвор од РМ. [повеќе]
 • Месечен извештај Декември 2018

  Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  | 09.1.2019
  Објавен е Месечниот извештај за работата на Апелационен суд Штип за Декември 2018 год. [повеќе]

Сите вести