Shtëpi [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut

Gjykatat e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Kërkoni aktgjykime/aktvendime

  Gjykata
  Numri i lëndës
  Data
  _

  Të gjitha lajmet

  • Rezultate nga provimi i realizuar plotësues për nëpunës gjyqësor për Shpalljen publike nr. 2/2020

   Njoftime  | 30 Dhj 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Rezultate nga provimi i realizuar plotësues për nëpunës gjyqësor për Shpalljen publike nr. 2/2020 për vendin e punës Këshilltarë i pavarur gjyqësor – Kategoria B, niveli B1 – 1 (një) realizues. [më shumë]
  • THIRRJE PUBLIKE

   Risi  | 28 Dhj 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut publikon THIRRJE PUBLIKE 03Su.nr.710/20-2 nga 11.12.2020 Me Vendim nr.44-9134/1 nga 03.11.2020 të publikuar në Gazetën zyrtare të RMV nr.264/2020, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi pëlqim që Gjykata supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut të realizojë zbatimin e procedurës për zgjedhje të personit juridik i cili kryen veprimtari ose posedon leje për grumbullimin dhe/ose transportimin, përpunimin, riciklimin dhe asgjësimin e mbeturinave të sendeve të tundshme – pajisjeve informatike të cilat janë të vjetra, që nuk përdoren dhe teknikisht të vjetruara. [më shumë]
  • NJOFTIM

   Risi  | 23 Dhj 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut
   Në lidhje me shpalljen publike nr.2/20 nga 27.10.2020, për punësim të një nëpunësi gjyqësor për vendin e punës Këshilltarë i pavarur gjyqësor – 1 (një)realizues, kategoria B, niveli B1 [më shumë]

  Të gjitha lajmet