Të gjitha lajmet [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Lajm Gjitha

Vit
Kategori

 • Risi  | 19 Mar 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Informacion për publikun për reaksione dhe kërkesë për publikim të demantit

  [më shumë]
 • Njoftime  | 13 Mar 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për publikun

  Këshilli i ankesave pranë Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e sotme shqyrtoi me rastin e ankesës së Rahillka Stojkovska – gjyqtare e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, të parashtruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 08-11/32 nga 24.09.2019 për shkarkimin e saj nga realizimi i funksionit të gjyqtarit dhe të njëjtën e refuzoi si të pa bazë dhe e konfirmoi vendimin e Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut. [më shumë]
 • Njoftime  | 10 Mar 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për publikun

  Këshilli i ankesave pranë Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e djeshme shqyrtoi me rastin e ankesës së parashtruar të Kryetarit të mëparshëm – gjyqtari Jovo Vangellovski, të parashtruar kundër vendimit të Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut nr. 08-11/30 nga 23.09.2019 për shkarkimin e tij nga realizimi i funksionit të gjyqtarit. [më shumë]
 • Njoftim për opinionin  | 4 Mar 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  NJOFTIM NGA MBLEDHJA E PËRGJITHSHME E GJYKATËS SUPREME TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT

  I. Mbledhja e përgjithshme e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur më 03.03.2020, vendosi sipas kërkesave për përjashtimin e anëtarëve të këshillave ankimore të dy lëndëve të formuara (regjistruara) sipas ankesës në Gjykatën supreme, kundër vendimit të Këshillit gjyqësor për gjyqtarë të shkarkuar, me ç’ rast të njëjtat nuk i pranoi. II. Duke shqyrtuar për situatat aktuale të gjyqësisë, Mbledhja e përgjithshme e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë, solli konkluzion përkatës, dhe jep njoftimin në vijim: [më shumë]
 • Risi  | 3 Mar 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Memorandum për formimin e Trupit koordinues për ndjekjen e konsistencës dhe përmirësimin e legjislacionit

  Në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut më 2 mars 2020, nga ana e UD kryetarit të Gjykatës supreme, M-r Faik Arsllani, kryetari i Gjykatës së Lartë administrative dhe kryetarët e gjykatave të apelit, nënshkruan Memorandum për formimin e Trupit koordinues për ndjekje të konsistencës dhe përmirësimin e legjislacionit. [më shumë]
 • Risi  | 2 Mar 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Mbledhjа e nivelit të lartë të Rrjetit global për integritetin e gjyqësisë

  Një delegacion i Gjykatës suspreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i përbërë nga UD M-r Faik Arsllani, gjyqtarja Besa Ademi dhe sekretarja gjenerale e Gjykatës, Sonja Gruevska, morrën pjesë në mbledhjen e dytë me rradhë të nivelit të lartë, të Rrjetit global për integritetin e gjyqësisë me temë “E kaluara, e tashmja, e ardhmja”, që u mbajt më 24 deri më 27 shkurt 2020 në Doha, Katar. [më shumë]
 • Risi  | 20 Shk 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Njoftim për shpalljen publike numër 1/2020

  Ju informojmë se procedura për punësimin e 5 (pesë) personave në kohë të caktuar në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, sipas shpalljes me numër 1/2020 vendoset në pritje, për arsye të Aktvendimit të miratuar nga Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut me numër 09-1422/2 të datës 16.02.2020 për shpalljen e zgjedhjeve të parakohshme për deputetë në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut. [më shumë]
 • Risi  | 12 Shk 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  SHPALLJE PUBLIKE NUMËR 1/2020

  Në bazë të nenit 22 dhe 23 të Ligjit për marrëdhënie pune (“Gazeta zyrtare e RM” nr.74/15 dhe nr.120/18), si dhe neni 59 dhe 60 të Rregullores për organizim të brendshëm dhe sistematizim të vendeve të punës në Gjykatën supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut 03Su.nr.893 të datës 12.12.2018 dhe pëlqimit nga Ministria e financave nr. 18 – 12242/2 e datës 31.12.2019, [më shumë]
 • Risi  | 4 Shk 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  NJOFTIM

  Një delegacion i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në krye me UD kryetarin e Gjykatës, M-r Faik Arsllani, me ftesë të kryetarit të Gjykatës Evropiane për të drejtat e njeriut, morri pjesë në solemnitetin tradicional me rastin e punës vjetore të Gjykatës Evropiane për të drejtat e njeriut në Strasburg. [më shumë]
 • Risi  | 24 Jan 2020 | Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut

  Takim me ambasadorin e SHBA – ve, në Republikën e Maqedonisë së Veriut

  UD Kryetari i Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Mr. Faik Arsllani, në lokalet e Gjykatës supreme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, më 21 janar 2020, zhvilloi takim me ambasadorin e SHBA – ve, në Republikën e Maqedonisë së Veriut ES Kejt Mari Brns, e cila shoqërohej nga znj. Dajana Palekvin, këshilltar politk dhe znj. Kristina Karanakova, analist politik. [më shumë]
E parë<12345>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_