Известување [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување

Новости  |  16.11.2020
Се одлагаат рочиштата кај судијата Дејан Крстанов

Се одлагаат рочиштата кај судијата Дејан Крстанов:

 

Датум Време Број на предметот Просторија
16.11.2020 09:00 РО-34/20 35
16.11.2020 09:30 РО-33/20 35
16.11.2020 10:00 РО-76/20 35
16.11.2020 10:30 РО-77/20 35
16.11.2020 11:00 РО-74/20 35
16.11.2020 11:30 РО-75/20 35
17.11.2020 10:00 ВПП1-77/19 26
17.11.2020 11:00 ВПП1-25/20 26
17.11.2020 11:30 ВПП-77/20 26
17.11.2020 12:00 ВПП1-19/20 26
19.11.2020 09:00 РО-53/20 22
19.11.2020 09:30 РО-44/20 22
19.11.2020 10:00 РО-49/20 22
19.11.2020 10:30 РО-56/20 22
19.11.2020 11:00 РО-47/20 22
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_