Кривична област формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Кривична област

Формулари и Обрасци од кривична област во употреба во Основен суд Делчево

- Молба за издавање уверение дека против лицето нема покренато обвинителен акт кој влегол во правна сила , ниту е донесена не правосилна осудителна пресуда ;

- Барање за издавање податоци од кривичната евиденција ;

- Барање за уверение дека не се води кривична постапка за ПРАВНО ЛИЦЕ ;

 

 

Опис Преземање
Молба за издавање уверение дека против лицето нема покренато обвинителен акт кој влегол во правна сила
Барање за издавање податоци од кривичната евиденција
Барање за уверение дека не се води кривична постапка за ПРАВНО ЛИЦЕ
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести