Слободен пристап до информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Слободен пристап до информации

Врз основа на член 9 од Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер (Сл.весник на РМ бр.13/06 и чл.3 од Упатството за начинот и постапката за спроведување на Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер Основниот суд Делчево ја изготви следната.

ЛИСТА НА ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

Листата на информации од јавен карактер на Основен суд Делчево ја сочинуваат следните групи на информации:

1 Општи информации за судот 2 Информации за судски рочишта
3 Судска Власт 4 Судска пракса
5 Контакт информации 6 Информации: Соопштенија за јавноста; Јавни набавки; Закон за судски такси

Граѓаните на Република Македонија можат да добијат информација од јавен карактер што ја изготвило или со која располага Основен суд Делчево со пополнување на - Барање за пристап до информација од јавен карактер, кое може да го добијат во архивата на Основен суд Делчево или да го превземат од следнава адреса: 


 Преземање

Контакт

Стојанче Трајановски

Фиксен телефон:
033-411-143
Мобилен телефон:
075-384-905
Емаил:

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести